Asertivni trening

PaMark organizuje TRENING KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA I SAMOPOUZDANJA (ASERTIVNI TRENING)


Biti asertivan: komunicirati drugačije – redukovati stres!

 

 

Ostvariti svoje ciljeve, bez toga da povrijedimo ljude oko sebe. Konstruktivno prevazici konflikte. Reći “Ne” na najkorisniji način. Jačati samopouzdanje. Olakšati svakodnevno funkcionisanje u porodičnom, prijateljskom okruženju, na radnom mjestu. Bolje organizovati vrijeme, planirati…

Ako želite raditi na sebi, podići nivo samopouzdanja, poboljšati socijalne odnose, Asertivni trenig će Vam to omogućiti!

Rad se odvija u grupi od 12 članova,  sastoji se od predavanja, diskusija, rada u malim grupama, prezentacija i iskustvenih vježbi.

 

Radionice vodi Anđela Novaković, Spec. Art Psihologica, savjetnica za porodične i bračne odnose, sertifikovana voditeljica treninga Asertivne komunikacije, sa višegodišnjim iskustvom u grupnom radu.Mjesto održavanja treninga: velika sala PaMark – a, Novaka Miloševa 6. Podgorica

(mogućnost organizovanja treninga i u ostalim gradovima Crne Gore)Trajanje: trening obuhvata 4 susreta u trajanju 4 sata. Učesnici dobijaju radni material i sertifikat.

Termini održavanja:

- Asertivni trening za odrasle: subotom, 09:00 - 13:00 h

- Asertivni trening za adolescente: petkom, 17:00 - 21:00 hCijena: 50€ za zapošljene
              40€ za studente i nezapošljene
(mogućnost plaćanja u dvije mjesečne rate)

 

*Prijave možete slati elektronskim putem, tako što ćete osnovne podatke o sebi (ime, prezime, zanimanje i kontakt) poslati na mail adresu:
[email protected] ili [email protected]

Ili na brojeve telefona:

020/231-884

067/500-932

069/842-374


Nazad