Jedinstvena prilika - NLP Starter u Crnoj Gori

Prisustvujte dvodnevnom NLP Starter treningu koji će promeniti Vašu percepciju stvarnosti i učiniti Vašu budućnost neodoljivom! Ovo je izvanredna prilika da kreirate život po sopstvenim merilima i receptu vrhunskih profesionalaca koristeći Nauku Ličnog Prosperiteta.
NLP Starter je prvi i najvažniji korak i predstavlja osnovu za sve koji žele bliže da upoznaju ovu modernu metodologiju na izuzetno profesionalan način i sa svim njenim prednostima. Dobićete veoma korisne NLP alate pomoću kojih ćete odmah moći da usmerite svoju energiju ka ostvarenju ispunjenijeg života i na taj način pozitivno utičete na sebe i svoje okruženje.
Strater trening održava se 16. i 17.avgusta u Akademiji znanja, Budva.

 

Naučićete:

* Kako mogu NLP skills da se primene za prodaju, marketing, prezentaciju, pregovaranje, leadership,
* Kako da uspostavite odličnu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi,
* Kako da izbrusite svoje komunikacione veštine i postanete vrhunski komunikator,
* Kako da razumete različite stilove razmišljanja,
* Kako koristite snagu i sposobnost vašeg uma i sve resurse koje posedujete,
* Da svesno koristite nesvesne komunikacione procese,
* Da maksimalno izoštrite i optimalno koristite svoju moć zapažanja,
* Kako da postavite ciljeve i da ih pretvorite u svoju realnost.

Kroz ovaj veoma inspirativan dvodnevni trening vodiće Vas prvi NLP Master Trainer & Coach na našim prostorima, vlasnik NLP Instituta i autor bestseler knjige NLP u svakom uspehu mirođija - Slavica Squire.

Budite deo fenomenalnog treninga koji će Vaš lični i poslovni uspeh podići na viši nivo. Nakon uplate, mesto Vam je zagarantovano. Nakon Startera, imate mogućnost da pohađate internacionalno akreditovan program NLP Business Practitioner.

Cena NLP Startera iznosi 193evra.
Prijavite se odgovorom na mejl ili putem telefona: +(00)38111 36 76 591; +(00)381 64 64 51 398 i rezervišite svoje mesto na vreme! Informacije možete dobiti i na email Pamarka [email protected] 

 PREUZMITE BROŠURU U PDF-u


Nazad